Έκδοση Βιβλίων

Η εταιρεία ΠΕΡΣΕΑΣ Εκδοτική-Εμπορική ΙΚΕ,  με στελεχιακό δυναμικό που 22 χρόνια τώρα γνωρίζει το βιβλίο σε όλα τα στάδια μέχρι και την ανάδειξή του, με δικό της δίκτυο διανομής σε όλη την ελληνική επικράτεια, με συνεργασίες τόσο με ξένους οίκους στην έκδοση παιδικών βιβλίων, όσο και με ελληνικούς εκδοτικούς οίκους στην αποκλειστική διακίνησή τους στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία μας, ΠΕΡΣΕΑΣ Εκδοτική-Εμπορική ΙΚΕ, έχει ως ταυτότητα την ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή στα βιβλία που επιλέγει την έκδοσή τους, την ενθάρρυνση μιας αμοιβαίας συνεργασίας με συγγραφείς που μας εμπιστεύονται την πνευματική τους ιδιοκτησία και αυτή η φιλοσοφία της εταιρικής μας ταυτότητας φτάνει μέχρι και το βιβλιοπωλείο, με την έμφαση που δίνουμε στη σταθερότητα της συνεργασίας μας.

Επειδή ένα βιβλίο δεν αρκεί μόνο να τυπωθεί, αλλά ως κεφάλαιο – πνευματικό, πολιτιστικό, οικονομικό και προσωπικό – βρίσκει την ολοκλήρωσή του όταν βρεθεί στη θέση που ο δημιουργός το ονειρεύτηκε, στο φυσικό του χώρο, στο βιβλιοπωλείο, εκεί που μπορεί ως βιβλίο να «βιωθεί» και να «αποκτηθεί», εμείς, στις εκδόσεις ΠΕΡΣΕΑΣ, αυτό το εγγυόμαστε! .

Βιβλία που δεν εντάσσονται άμεσα  στο εκδοτικό μας πρόγραμμα, μπορούν να υποστηριχθούν στην έκδοσή τους αλλά και στο κανάλι διανομής από τις εκδόσεις ΠΕΡΣΕΑΣ, σε τιμές ανταγωνιστικές και σε  υπηρεσίες παροχής με υπευθυνότητα και σεβασμό στη συνεργασία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στη διάθεσή σας: info@perseas-ekem.gr

Φιλικά

Ηλίας Μηλιώτης

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ:

α. Δεχόμαστε προς αξιολόγηση βιβλία όλων των κατηγοριών.

β. Χειρόγραφα που μας αποστέλλονται προς αξιολόγηση ΔΕΝ  ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ, παράκληση όχι πρωτότυπα.

γ. Η απάντηση δίνεται γραπτώς ή μέσω email.

δ. Η ευθύνη κατοχύρωσης της πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκει αποκλειστικά στους συγγραφείς και σας προτείνουμε να το κάνετε πριν την όποια αποστολή του έργου σας (ηλεκτρονική ή με αντίγραφο ταχυδρομικώς).

ε. Τα έργα που έρχονται προς αξιολόγηση να συνοδεύονται από στοιχεία επικοινωνίας του/της συγγραφέα και από βιογραφικό σημείωμα.

στ. Απαραίτητη μια μικρή περίληψη του βιβλίου σε λιγότερο μιας σελίδας Α4.